2014. augusztus 28., csütörtök

André Stern újra Budapesten! * André Stern wieder in Budapest!

A június 21-i otthontanulós találkozón bemutattuk André Sternet és könyvét. Lenyűgöző életpályája és meggyőző előadási stílusa hatására meg kellett állapítanom, hogy Andréből egy alkalom nem elég.

Olyan jó hallani az ő szájából, amit belül minden szülő tud: bízhatsz gyerekedben, bízhatsz önmagadban, és a természetes tanulási folyamatban. Mégis számos gát van bennünk, mégis nagy a nyomás a környezetünkből, a félelmeinktől nehéz megszabadulni.
De André példája, és előadói tehetsége minden kétséget képes eloszlatni bennünk: akkor tanul a gyermek, és akkor tanulunk mi felnőttek is, amikor azt kutathatjuk, amikor azt csinálhatjuk, ami érdekel bennünket. Mert akkor van bennünk lelkesedés! Amit lelkesedéssel csinálunk, abban mesterekké válhatunk. Ez garantálja a sikert.
Amit az agykutatók a közelmúltban bebizonyítottak, azt André élete is bizonyítja: a mester bennünk van, az hozzávezető út a lelkesedés. A szülő feladata, hogy engedje a lelkesedést.
Megfogadtuk akkor, azon a napon, hogy Andréből egy sorozat kell!

Az Ez Van Kiadó szervezésében most André Sternnel újra személyesen találkozhatunk!


André Stern: A lelkesedés szerepe mindennapjainkban

Előadás és beszélgetés: 


2014. szeptember 20., szombat, 16-20 óráig


Helyszín: Magnetház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Regisztráció kezdete: 15.30



A belépőjegy ára 10000 Ft, kedvezményes korai madár díj szeptember 6-ig: 5000 Ft., kis felnőtteknek fele (13-18 évesek).







Ha még nem ismered Andrét, itt tudsz ismerkedni vele videón:

„…. És sosem jártam iskolába” interjú André Sternnel
Beszélgetés André Sternnel. Az 1971-ben született zenész, zeneszerző, gitárépítő, újságíró és író soha nem járt iskolába. Nem részesült otthoni taníttatásban sem, hanem szülei lehetővé tették, hogy képességei szabadon, a saját ritmusában bontakozzanak ki. Élményeit két könyvben örökítette meg, illetve gyakran hívják előadásokat tartani.
A gyermekem sem fog iskolába járni”
Társadalmunkban a legtöbb embert meghagyják abbéli hitében, hogy aki nem jár iskolába, az csakis egy vad analfabétává nőheti ki magát, akinek se munkája, se barátai nem lesznek. Már régóta szívügyem beszámolni arról, hogy ez nem igaz, és ezzel hozzájárulni az ilyen irányú előítéleteken és félelmeken való felülemelkedéshez."-- André Stern.

Itt tudod megrendelni André könyvét: http://www.ezvankiado.hu/

Nincsenek megjegyzések: